Δημιουργεί «Ανθοδέσμες Αγάπης» με αφορμή τη γιορτή της μητέρας

Δημιουργεί «Ανθοδέσμες Αγάπης» με αφορμή τη γιορτή της μητέρας


Στη Metro, στα καταστήματα My market & τα Metro Money & Carry, στα κέντρα διανομής και στα κεντρικά γραφεία, εργάζονται 7.118 γυναίκες. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και ως ένδειξη σεβασμού προς όλες τις γυναίκες που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους πολλαπλούς τους ρόλους, η εταιρεία προχωρά σε μία ενέργεια υψηλού συμβολισμού, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μέριμνα» και δωρίζει 1€ για κάθε γυναίκα εργαζόμενη, στην πρωτοβουλία «Ανθοδέσμη Αγάπης», συγκεντρώνοντας το ποσό των 7.118€. Μέσω της δράσης αυτής θα χρηματοδοτηθεί η στήριξη παιδιών και εφήβων που πενθούν την απώλεια της μητέρας τους. Με την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη, που παρέχει η Μέριμνα, τα παιδιά αναπτύσσουν νέα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούν το πένθος τους.

Η ενέργεια αυτή είναι αφιερωμένη στις γυναίκες. Σε κάθε μητέρα, σε κάθε γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μητέρα, σε κάθε γυναίκα που έχει το κατοικίδιό της «σαν παιδί της». Σε κάθε δυναμική, υπέροχη, αξιοθαύμαστη γυναίκα της Metro. Μιας εταιρείας που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ακολουθεί με συνέπεια τις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης.

Μοιραστείτε κι εσείς την «Ανθοδέσμη Αγάπης» από αυτό τον σύνδεσμο.

Resource backlink

Σχετικά με SOFIA OIKONOMIDI

Γεια σας το όνομα μου είναι Σοφία Οικονομίδη και είμαι διαχειρίστρια στο propaganda. Είμαι δημοσιογράφος και τα τελευταία 20 χρόνια αρθρογραφώ μανιωδώς με συνέπεια και αξιοπιστία

Δείτε όλα τα άρθρα του/της SOFIA OIKONOMIDI →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.