Στις 11 Μαρτίου η απολογία Κ. Βαξεβάνη για τη Novartis

Στις 11 Μαρτίου η απολογία Κ. Βαξεβάνη για τη Novartis


Νέα προθεσμία για τις 11 Μαρτίου προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση της Novartis έλαβε από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου Κωνσταντίνα Αλεβιζοπούλου ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης.

Ο Κώστας Βαξεβάνης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.

Οι κατηγορίες σε βάρος του σχετίζονται με τη φερόμενη παρασκηνιακή ανάμιξή του στην υπόθεση της Novartis, αλλά και με δημοσιεύματα της εφημερίδας του, προκειμένου να ενοχοποιηθούν, χωρίς στοιχεία, πολιτικά πρόσωπα, από τα οποία τα περισσότερα έχουν ήδη από τις δικαστικές αρχές απαλλαγεί.

Κατά την αποχώρησή του από τον Άρειο Πάγο ο εκ των συνηγόρων του Γιάννης Μαντζουράνης, δήλωσε ότι προκειμένου να μην γίνει σφαγή δικαιωμάτων κατηγορουμένου ζήτησε μια σύντομη αναβολή καθώς πρόκειται να μελετηθούν 300.000 σελίδες.

Από την πλευρά του ο κ. Βαξεβάνης δήλωσε ότι από το 2016 το FBI είχε αναφέρει στην κυρία Ράικου και από το 2017 στην κυρία Τουλουπάκη ότι υπάρχει εμπλοκή πολιτικών προσώπων.

Source url

Σχετικά με SOFIA OIKONOMIDI

Γεια σας το όνομα μου είναι Σοφία Οικονομίδη και είμαι διαχειρίστρια στο propaganda. Είμαι δημοσιογράφος και τα τελευταία 20 χρόνια αρθρογραφώ μανιωδώς με συνέπεια και αξιοπιστία

Δείτε όλα τα άρθρα του/της SOFIA OIKONOMIDI →

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.